Gezonden

LEEF! heeft als gemeenschap twee projecten in Afrika die we ondersteunen.

Bethel-LoveCare – Ghana

Abel en Pamela Veennema emigreerden in 2008 naar Ghana en hebben daar een kinderopvang gebouwd. Voor meer informatie en ondersteuning kun je kijken op hun website: www.bethel-shelter.com

Shout for Joy – Burundi

Marieke van der Leeden emigreerde in 2009 naar Burundi waar ze aan de slag ging in een kinderopvangtehuis. Ondertussen heeft ze met haar stichting Shout for Joy diverse projecten, zoals Embrace opgezet in Burundi. Voor meer informatie en ondersteuning kun je kijken op haar website: www.shoutforjoy.nl

Inloop

Als LEEF! gemeenschap hebben we een doordeweekse inloop voor alle bewoners van ons dorp. Je wordt van harte uitgenodigd om op visite te komen bij ‘de inloop‘ aan de Frans Halsstraat 1 te Sliedrecht, voor een gezellige ontmoeting samen met anderen, jong en oud, onder het genot van een kopje koffie of thee. Gewoon lekker kletsen, tot rust komen, een spelletje spelen of handwerken. Een muziekje luisteren, even uitblazen van het drukke leven of gewoon een luisterend oor nodig? Kom erbij! wij zijn er voor u!

Openingstijden:
Dinsdagochtend van 9.00 tot 11.30 uur
Woensdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur
Elke eerste zaterdag van de maand is een thema & maaltijd dag.

Heeft u vragen of wilt u zich opgeven voor een thema & maaltijddag neem dan contact met Elly of Janny.

Elly Meijwaard: 06 27340388
Janny Stuy: 0184 417113

Kerst op straat

Ieder jaar wordt er door LEEF! de interkerkelijke kerstnachtdienst georganiseerd op het Dr. Langeveldplein in Sliedrecht. Samen met honderden Sliedrechters vieren we onder het genot van heerlijk gratis eten en drinken de geboorte van Jezus.

Dit event is toegankelijk voor jong en oud ongeacht achtergrond of overtuiging. Wees van harte welkom iedere kerstavond op 24 december vanaf 18:30 uur bij de muziektent voor het oude gemeentehuis. Lukt het je niet om al om 18:30 uur aanwezig te zijn, dan kun je gewoon later aanschuiven.

Het is een open samenkomst waar je mag komen wanneer je wilt!

Worship nights

Eén a twee keer per jaar organiseren we een worship night in één van de gemeenschapsruimten in Sliedrecht. Samen met andere gelovigen aanbidden we Jezus. Hij alleen bindt ons als mensen aan elkaar in Zijn liefde. Deze avonden zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

Houdt onze Facebook pagina in de gaten wanneer de eerstkomende worship night wordt gehouden: LEEF! Facebook

De worshipnight van Goede Vrijdag 10 april komt te vervallen