FM Biblecollege

Iedere dinsdagavond hebben we school in de GvP. Wil jij meer weten over deze avondschool, kijk dan op de website: www.fmcollege.nl

Ook voor opgave voor het nieuwe schooljaar 2020/2021 kun je op deze site terecht. We hebben ieder jaar plaats voor 34 studenten. Wees er op tijd bij, want vol = vol.

Alpha

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha.

Voor wie?

Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom?

Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen. Er zijn circa acht Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-dag. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

  • Is er meer?
  • Wie is Jezus?
  • Bidden: waarom en hoe?
  • De Bijbel lezen: waarom en hoe?
  • Hoe zit het met de kerk?

Welkom!

Zin in een nieuwe uitdaging? Je bent van harte welkom op Alpha. Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend kennismaken? Ook dat mag. Wij houden één keer per jaar de Alpha in onze kerk. Ben je geïnteresseerd stuur dan een email naar: info@leefsliedrecht.nl

Sprekerscursus

Heb jij een passie voor Jezus en ook een verlangen om Gods woord te delen? Wil je hierin verder ontwikkelen, dan hebben we jaarlijks onze sprekerscursus. Volgend schooljaar bieden we deze cursus opnieuw aan. De cursus wordt gegeven door Dick Pieterman
en zal 8 maandagavonden in beslag nemen.

Wil jij je verder ontwikkelen in het spreken, geef je op via: info@leefsliedrecht.nl